Welkom op de website van de Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychologie Zuid-Kennemerland. De praktijk is gevestigd in Heemstede. In de praktijk werken Leonie Sieverding, Nienke Kuijs en Eveline van Maanen.

Bij de praktijk kunnen kinderen, jongeren en ouders terecht met vragen over gedrag, ontwikkeling en opvoeding. De praktijk is gespecialiseerd in het behandelen van angst –en traumaklachten, maar ook voor andere klachten kunt u goed bij ons terecht (zie aanbod). Er wordt psychologische hulp geboden in de vorm van gesprekken en/of diagnostiek. De hulp is laagdrempelig, persoonlijk en bij u in de buurt.

Op deze site vindt u meer informatie over wie wij zijn, hoe er wordt gewerkt en wat de behandel –en diagnostiek mogelijkheden zijn. Indien u na het lezen van deze website verdere vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen.

De praktijk is per 1 mei 2017 verhuisd naar Bronsteeweg 49a in Heemstede (Gramophone House, 1e verdieping). We werken hier samen met een aantal collega’s.

Klinisch psycholoog Isabelle Larsson: www.praktijklarsson.nl

Schoolpsycholoog Mathieu Peters: www.praktijkdeschoolpsycholoog.nl

We zijn heel blij te kunnen melden dat onze collega Eveline van Maanen sinds augustus 2018 ook weer in de praktijk werkzaam is.

Er is ruimte voor nieuwe aanmeldingen. De wachttijd bedraagt 2-4 weken.